dk  gb  d   linkin facebook youyube

Pehama Productions A/S
udstiller på Automatik 2016

Du finder os på Teknologisk Instituts STAND 1572, hvor vi præsenterer den sidste nye generation skruerobot.

Skruerobot med nyt kamera øjner nye anvendelsesmuligheder

Automatik afholdes for syvende gang i Brøndby Hallen fra den 13.-15. september 2016. Her vil Teknologisk Instituts Center for Robotteknologi medbringe og demonstrere en videreudvikling af den skruerobot, som de har bygget i samarbejde med Pehama Productions til Universal Robots' robotarm-produktion.

- Der er tale om en opgradering af de robotter, som har kørt i Universal Robots' produktion i et halvt år, da vi erstatter laser-sensoren med et kamera, der gør detektering af skruehuller mere generisk, siger faglig leder Søren Peter Johansen fra Teknologisk Institut og fortsætter.

- Til at begynde med kunne vi kun finde de skruehuller, vi nogenlunde vidste, hvor var. Med et kamera kan vi nu lokalisere skruehuller i hvilket som helst produkt. Det åbner en dør af muligheder for skrueløsningen, som derved også kan anvendes af mange andre virksomheder på mange forskelligartede produkter - også i små ordrestørrelser.

LÆS OGSÅ: Robotter bygger robotter: Se ny, interessant automationsløsning hos Universal Robots

Den nyudviklede robot, som man vil kunne opleve i aktion på Automatik-messen, er allerede produktionsklar og bliver kørt direkte ud til Universal Robots' produktion i Odense, så snart lamperne i Brøndby-hallen slukker.

- Vi er i dialog med rigtig mange kunder, som er interesseret i en løsning lignende den, de har set hos Universal Robots. Med det nyintegrerede kamera kan vi nu imødekomme denne interesse, siger salgschef Frank Damkjær fra Pehama Productions.

Den nyudviklede skruerobot går også som noget nyt ind og anvender UR+ teknologien, som gør det nemt at integrere andre teknologier - f.eks. robot, vision, gribere og snart skrueudstyr. Man kan derved instruere det hele på én enhed.

Kom forbi stand 1572 i Brøndby Hallen og kig skruerobotten i øjnene, mens du får en snak om, hvordan man kan anvende skrueløsningen på dine produkter.

I ovenstående video kan du se en kort teaser for den videreudviklede skruerobot, hvori Søren Peter Johansen sætter sine fingre på spil.